despre sex cu Ganea

Ne-am întors cu A ieri de la tanțul’și. Am băut un ceai și am golit frigiderul. Vspominali cum în primul an de univer după tusovcă, veneam acasă dovol’nîe, cu ochii roșii și fața mînjîtă de machiaj și bîrfeam în juru la o tigaie de cartofi prăjiți care tucma curgeau pe gît.

Ne-am așezat în fața televizorului, schimbate în halate florale, arătînd ca fiicile primăverii, și am început a privi 7 păcate la Acasă. A mă întreabă dacă am citit sex-interviul lui Ganea de pe allfun. Îi spun că am vazut link-ul da’ n-am mai reușit să-l deschid. ”Măi, tucma vreu să fac sex cu el! Citesc interviul și parcă mi-o intrat în cap și mi-o răscolit gîndurile!”. Note to self: cînd o să otrezvesc, să mă familiarizez cu sex-interviul lu’ Ganea. Îi ora 6 dimineața, deamu 21 de ore de cînd îs în picioare și ceasu deacuma se scurge pe perete. Dali s-ar bucura bî.

Intru în casă la vreo 2. Mama îi fericită că mi-am adus aminte drumu. Deschid facebook-u și aicea văd mesaj de la B: ”Eu vreu sex cu Ganea”, și linkul atașat.

Fu tuț mama voastră de mamifere previzibile. Deamu enervată deschid pagina. Simt că amuș cad și eu în mrejele (abajaiu cuvîntu ista și voobșe abajaiu cuvinte care miaună) lu Sandu și deamu schimb obsesia mea față de Ivan Dorn pe obsesia față de Ganea.

La general eu, A și B, nu avem aceleași gusturi la bărbați, da aicea nici nu-i atît vorba de cum arată el, dar cum vorbește. Sandu în general îi maladeț. Sandu știe ce spune. Și interviul cu el nu-i atît pentru femei, cît pentru băieți (este un motiv din care ezit să scriu ‘bărbați’). Sandu știe că sexul nu numa se face, dar se mai citește, se mai discută (și nu doar cu persoane de același sex (că gen e altceva)). În general, femeile sunt atrase de inteligență. Iar dacă nu ești de acord cu precedenta frază, cred că e timpul să-ți schimbi cercul de cunoscutE.

Eu azi sex nu vreau. Mă duc la A să ne cuprindem. O să ne pohmelim cu bere cu chips-uri și o să privim finala la Eurovision. Sandu, da mîine îți promit că mă gîndesc la tine.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s