despre приторность

В свободное время она нюхает цветы, а я плююсь и слушаю рэп.

***

Mă uit la fotografia ei de profil. Are cămașă în flori, eșarfă la gît, niște zorzoane la mînă. Eu mi-o pot închipui colorînd unicorni, purtînd cercei de lut polimeric în formă de checsicuri și maică cu pisicuțe.

Ea îi fata care de 14 Februarie o să-ți dăruiască o ramcă de fotografii  cu un colaj de imagini unde voi vă pupați și vă cuprindeți stîngaci. De ziua ta, ea o să-ți dea un ursuleț din lut care ține între labe o inimioară, un fotoal’bom și o felicitare în rusă semnată Cu dragoste în română. Și asta-i tot ce o să-ți dea pînă cînd. Ea jă se respectă.

Ea are cover photo cu două animale care se pupă și sub ea un quote despre viață, succes, (sau dragoste, pohui, ea alternează aceste 3 teme de Paulo Coelho). Nu e doar liubviabil’naja și cute, dar mai și citește pedeaspura.

Îi plac măicuțele V-neck. Poartă mărimea unu și țîțișoarele stau la nivelu’ gîtului din cauza la push-up. În mare parte arată ca o prăsadă cu fundu-n sus.

Ea poartă curea de lac, are unghiile vopsite în perlamutrovyi tsvet și o brățară cu litere, din pietricele, care îi asamblează numele.

A, da, și ea TACE. (Da dacă nu tace, ea îl citează pe Coelho.) Blea, po bol’shomu schetu- îi perfectă.

Pentru ea contează fiecare copil din Africa pe care îi hrănește cu share-uri. Da’ dacă face share de două ori, le dă și un pahar cu apă, să nu le stea mîncarea în gît.

Ea citește amu postu’ meu și i-i rușine că o domnișoară folosește asemenea vulgarități și rusizme.

…Mă fute.

După părerea ei eu trebuie să mă îmbrac în fustiță plisată pîna la genunchi, să sar peste curcubee și ‘să huieresc o căldare de plov pentru toată familia pe o săptămînă înainte’, cum zice Jenea.

Izwini, no net. I, too, have stereotypes to live down to.

5 thoughts on “despre приторность

  1. Мало кто знает, что Пауло Коэльо пишет свои книги, используя статусы пятнадцатилетних разочарованных школьниц!

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s