despre KOMPOT din COCOS’uri

Îi 11 și eu beu cafea cu sguscheoncă. Știu că după asta n-o să pot dormi, da asta-i și ideea.

Stăm cu mămica lu’ Jenea și ne uităm la rochii de prințese-mirese de care tanti Liuda niciodată n-o avut și de care nici eu n-o să am (și nu deatîta că n-o să am bani). Simt cum cafeaua începe a-mi lecui durerea de cap. Просто от того что я нихуя не делала весь день- так голова разболелась! Prezic că o să mă doară capul din același motiv aproximativ pînă în septembrie.

Jenea se laudă că-i gata de ducă în mai puțin de 3 ore… nu ca data trecută. Eu o felicit, singură nu pre înțelegînd de ce, și îi spun ‘să ne pornim la KOMPOT’. Cît ne încălțăm, tanti Liuda înterupe căscatul meu de la care mi s-o umezit ochii, și spune s-o iau pe fiic-sa și să venim devreme acasă să dormim ca oamenii. I-am spus că ‘Bun’. Și i-am spus asta cu atîta încredere, că mai nu m-am crezut singură pe mine.

Îl văd (după 3 ani) de departe  și el îmi dă din mînă. Ne schimbăm cu numerele de telefon. El înscrie pe a meu și pune telefonu’ în buzunar. Eu zîmbesc că nu m-a rugat să-i aduc aminte numele meu. Znachit pomnit! A menja trudno ne zapomnit’… Eu prosto tare mult vorbesc. De asta niș nu pre am druji. Lor deam li-i rușine să iasă cu mine în lume.

La butca de lîngă Eli Pili oamenii cumpără țîgări și bere.

-Jenea, ne otstaem!

Acele cîteva beri pe care le-am cumpărat s-au învîrtit prin jumate de KOMPOT și au ajuns înapoi în mîinile noastre. Am vorbit cu Sergiu, după asta cu Ghenadie, după asta a venit Andrei (eu idee n-am cine-i Andrei), care s-a prezentat, s-a întors și s-a dus. Eu n-am înțeles, da niș nu cred că trebuia. După asta Sergiu s-a întors să-mi propună să trajem un kilometru de koks. Îi zic că I’m not that bored, nor am I that rich to be that bored.

O văd pe Polina care nu mi-a răspuns la mesaju meu de mai devreme, dar așa cum am găsit răspuns la ‘-polina, mergi la kompot?’- îmi era pohui. Polina se hîțînă de pe-un picior pe altul cu ochii întredeschiși și îmi spune ceva. Eu nu prea ascult pentru că pe noi amu ne fotografiază. Toată energia mea se redirecționează spre a schimba mimica feței.

Pe la vreo 2 ne-am pornit din KOMPOT în COCOS. Acolo am dansat numa. În COCOS dacă nu dansezi ap stai și fumezi. Da mie nu-mi era a fuma… Și Godrienko săre în sutien în DJ-skaja. Voobshe shikarno!

Na samom dele, diferență mare între KOMPOT și COCOS nu-i. Unica ar fi că în COCOS trebuie să intri, da la KOMPOT trebuie să ieși (că-i afară). Și la COCOS nimeni nu bea bere. Berea pentru COCOS îi ca ljagushatniku pentru bazin. Nu că toți acolo îs vysokomernye, prosto berea în atmosfera de acolo asta-i valuri în tazic. Pe timp ce la KOMPOT bere poate nici să nu trebuiască. La oameni prosto le trebuie să țină ceva în mînă на подобе бутылки . Pentru echilibru.

Prietenii mei m-au scuipat între ochi pentru că m-am dus  la COCOS, da prietenii lu Jenea- pentru că am venit de la KOMPOT.

Eu vreu să iau TOȚI oamenii din KOMPOT și să-i pun în COCOS, și pe toți din COCOS să-i (în)moi în KOMPOT. Eu aș sta să observ cum voi toți ardeți ca niște vampiri scoși în lumina soarelui. Vreu să văd cum vă înnădușiți în huineaua voastră de stereotipuri pridumannye.

Voi v-ați îmflat niște baloane, v-ați cățărat întrînsele, i ty suka v domike!

[…]

La 5 am pierdut-o pe Jenea pe-undeva. Prietena mea proptește capul lu’ bărbats-o cît noi căutăm taxi în fața la Vivaldi. Eu nu-s sigură kak nas tuda zaneslo. Eu eram împlinită. La KOMPOT am fost, la COCOS am fost…da potomu chto fuck you. Odno drugomu ne meshaet!

(…da iaca Vivaldi totuși o fost perebor.)

5 thoughts on “despre KOMPOT din COCOS’uri

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s