despre МИВИНА, boală și Малевич

-What if love finds her?

-She’ll kill it.

***

Numai după ce mi-am stricat laptop’ul mi-am dat seamă cîtă fericire, atenție și socializare în viața mea este generată digital.

Mă simt никому не нужная ca pachețelul de ulei din МИВИНА.

N-am pe cine suna, n-am minute să le sun, niș nu vreau să le sun pentru că asta ar presupune o ieșire în public. Și chiar dacă în casa mea ar ploua mai tare decît afară, eu oricum n-aș ieși. Think of me as бомж cu apartament.

M-am conformat cu destinul meu mioritic. Bronșita nu-mi permite să fumez, da să respir nici atîta. Așa că eu mănînc chupa chups’uri ținîndu-le coada între arătător și mijlociu prefăcîndu-mă că exalez un nor de fum. Echivalentul unei masturbări pulmonare, причём tare nereușite.

Fața mea îi la fel de galbenă ca frunzele toamna. Unica diferență-i că ele-s bronzate, da eu-s bolnavă. Într-un final niș asta nu contează pentru că și eu și ele sîntem la pămînt.

Dacă aș fi eu Dorian Gray, frumosul meu portret s-ar transforma în чёрный квадрат Малевича.

20 thoughts on “despre МИВИНА, boală și Малевич

  1. eu observ o repetitie de anumite fraze. ca de exemplu *cuvinte care miauna* sau *curva emotionala*, care sunt folosite de catre mine in mod neinspirat din nicio sursa (si oricare coincidenta cu alte texte e doar coincidenta) in posturi din mai si iulie, si apar la ea mai tirziu in iuli si august, respectiv. Nu-i o problema if the girl is quoting or borrowing phrases.

    Cit despre mine,eu nu copiez, if thats what you mean. Not my style.

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s