despre наёбщь

De exclus urmatoarele ca fiind potentiale locuri in care, in mod cognitiv, se poate gasi sensul vietii: in rind la magazin, la oprire sau deasupra lavoarului in timpul spalatului de vesela.

***

Dupa masa, Таня mi-a intins un Folclor, care era la gust ca orasul Chisinau: приторный, pe dinauntru galben ca boala , si acoperit cu o какашкэ dulce si uscata, si даже putin crapata. O наёбкэ destul de metaforic-reprezentativa. Oricum era bun. Ca sexul dupa o perioada lunga de abstinenta. Doar ca, spre diferenta de sex, a doua конфеткэ ar fi fost in plus.

Наёбкэ. Ca si cutia cu bomboane de la Bucuria in forma de tren care sta de anul nou sub brad, dintre care unicele bomboane decente is Cip-Cirip si Do Re Mi. Restul ii наёбкэ.

Slogan Bucuria: ‘Cumparati 2 ciocolate normale la pretul unei cutii de ciocolate, si primiti restul ciocolatelor конченные gratis.’

Наёбкэ, ca si siguranta pe care o ofera prezenta unui barbat in viata ta. Si nu atit pentru ca o femeie e la fel de puternica, dar pentru ca barbatul are si el slabiciuni. Pentru ca e eu un muritor de rind, iar muritorii pot iesi din viata ta in doua feluri: dus de mina (straina), sau dus pe miini.

Cuvintele is si ele наёбшь. Because conversation was invented to sweet talk around natural selection. Mai bine unge-mi urechile cu miere, sau baga-mi un fagure de miere pina in timpan pentru un flux perpetuu de lichid dulce. И то- приятнее будет.

Noi am fost наебиць asa de tare, ca istoria noastra repetitiva ride de noi. Ride cum ride ateul de crestin cind acesta isi marturiseste in lacrimi dragostea pentru Dumenezeu, sau crestinul de musulmanul care va avea 72 de virgine cind ajunge in paradis in loc de 72 de femei experimentate who know what they’re doing.

Наёбка e tolerabila atita timp cit stii ca nu e o наёбкэ . Если жизнь решила держать нас за дураков- пусть держит правильно.

4 thoughts on “despre наёбщь

  1. “Cuvintele is si ele наёбшь. Because conversation was invented to sweet talk around natural selection. Mai bine unge-mi urechile cu miere, sau baga-mi un fagure de miere pina in timpan pentru un flux perpetuu de lichid dulce. И то- приятнее будет.”

    atunci care este rostul blogului tau? este si el parte din selectia naturala?

    Like

  2. Da, ceea ce inseamna ca si comentariul tau la postul meu este o наёбка, pentru ca si el este compus din cuvinte. And you, as well, try to sweet talk around natural selection 🙂

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s