despre образ si obraz

stau întinsă pe pat fără образ și obraz șî fumez cu nesaţ dintr-un papiros de pe care scutur glamurna scrumul într-o jumătate de ou Faberge. stau sîngură în kvartira mea de 120 metri pătraț șî mă gîndesc ce sa mai scriu pe blog ca să fiu încă și mai citită de padrugele ofisneţe care stau la lucru şi kishă okii sh se umezesk între picioare de la orice postare pusă de mine pe blog.

ecranul la smartfonciku meu б.у. mă anunță că scriitoarea perversă îmi solicită atenția. eu ignor sunetul pentru cî îni plași mai tare să mă gruzesc sh să mănânc mivina în singurătatea mea snoabă şi prefăcută. plus la asta, eu idee n-am cine-i scriitoarea perversă. numa știu că ea îi fata cu cele mai ocupate două degete din moldova.

n-am timp să mă gîndesc la degetele lu scriitoarea perversă, pentru că amuș ii hăloiunu și eu înca n-am образ, și dacă prosta tak intru țn cocos fara obraz, nu trec făiskantroliu.

puckstory mă sună:

– alio asta fărăobraz?
– nu blea, fără nas suka, spune odată.

-eu karoce am vrut să-ț zic că eu ț-am găsit obrazu.

-образy?

-nu, fa! falca ți-am găsit-o.

-și unde era?

-la hose.

-nahuia lu hose obrazu meu?

-vre să între în образy tău. o zîs că și-o cumpărat mivina și ne asteaptă pe amîndouă in fața la kentford. a să vină și lupulsur. eu nu știu șine-i asta, da hose o zîs că trebu.

-da scriitoarea perversa a să fie?

-hose amu vine de la dînsa, și o zis că n-o să vină. ea îi obosită oleacă.

-o obosît?

-nu, fa! îi o obosită.

iaca de ce m-o sunat, mă gîndesc eu și pornesc să mă dau cu tanalkă înainte să ies din casă, să nu se vadă că n-am un obraz. îmbrac în paltonu meu vintajnîi de pe asos sh decid să mă pragulesc prin chișinăul de seara mîncînd chișinăul de seară. mai las niște bomboane pe maiîncolo. malo li ajungem kak vsegda la hose acasă șărnindu-ne la dînsu pe kryshka de la unitaz. pe urmă a să ne fie foame. da niș una din noi n-a să vree să facă borș. noi tăti sîntem femei emancipate. mîncare nu facem.

tăt o fost așa cum am crezut. hose se tăvăle cu capu în propria lui blivotină în care pluteu ciucireaște de mivină deamu fierte în sucul lui gastric. i-am zis, blea, să nu baji ulei în mivină! puck o făcut un puc în public, eu și lupulsur am mîncat țîvilina plășinte cu tramadol pînă dimineață.

11 thoughts on “despre образ si obraz

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s