about the Beauty and the Beast complex

Fiecare cu Макс-ul ei.

***

Ei sunt cei care au cîștigat loteria genetică. Iar pentru loteriile pe care nu le-au cîștigat ei compensează cu o Visa Platinum.

Из грязи в князи. They are self made men and they won’t miss an opportunity to remind you of it. They’re proud of it (and they should be).

To soften you, they’ll tell stories of how they were brought up in a poor family in the middle of a ghetto.

Ei vor recunoaște că duc o viață coruptă, că au devenit genul de bărbați care nu caută femei, ci sunt căutați de către ele, și vor afirma că ei sunt însuși diavolul. Iar noi îi vom îndrăgi pentru sinceritatea lor. Pentru că noi suntem sigure că o persoană sinceră nu poate fi rea, и мы не сдадимся пока не докопаемся до их скрытой и забытой доброты.

As twisted as it is, women believe that an asshole is not, in fact, an asshole if he admits to being one.

Ei așteaptă să fie salvați de o femeie cu suflet frumos, pentru care ar deveni mai buni. O femeie care ar vrea să i se cumpere o înghețată în loc de pantofi, who is deeply preoccupied with the livelihood of the endangered species și care luptă pentru drepturile minorităților.

Unfortunately, the chances of a Beauty saving the Beast are just as high as those of a Cinderella being saved by the Prince.

rwybuk32nolgwcrt4vyf

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s